Despre Cargo Muntenia International

Bine ati venit,
Cargo Muntenia International este o companie care opereaza în domeniul vamal si logistica.
Valorile si principiile noastre de lucru sunt: fiabilitate, atentie la nevoile clientilor, solutii optime si costuri rationale.
Scopul nostru este de a dezvolta continuu calificarea personalului nostru si de a aplica în mod constant noile cunostinte dobândite în munca noastra de zi cu zi. Experienta echipei noastre provine din logistica, ca atare, suntem constienti ca pentru a satisface clientul si de a indeplini cerintele complexe de logistica, experienta, viteza de operare, eficienta costurilor si performanta optimizata sunt ingredientele de baza pe care le oferim tuturor clientilor si partenerilor nostri.

Va oferim solutii vamale complexe si o gama completa de servicii logistice, printr-o comunicare deschisa, resurse tehnologice, integritate si o dorinta reala de a va servi mai bine.Ne concentram în special pe nevoile Dumneavoastra de afaceri.
Capacitatea noastra de a va oferi solutii realiste pentru a va îmbunatati logistica va va oferi cu siguranta un avantaj fata de concurenta.
Ne vom stradui sa fim mai eficienti, cu un cost optimizat, pentru a realiza servicii de calitate mai buna pentru clientii nostri.

Va multumim pentru colaborare.

Copyright © 2007 - 2013 | Cargo Muntenia International | Blvd. Timisoara, Nr.90, District 6, Bucharest, 061334 - Romania